Armastuse hind
E-R 16:00

Uus Türgi sari! Gaziantepist pärit jõukas isand Halis Korhan elab perega Istanbulis. Kui ta pojapoeg Ferit taas pere mainet kahjustab, käsib perepea oma minial Ifakatil naasta kodulinna ja leida Feritile sobiv pruut. Suna ja Seyran on teise rikka Gaziantepi isandi tütred, kuid neid koheldakse kui orje. Vanema tütre Suna unistus on abielluda. Seyran aga soovib minna ülikooli, kuid ta unistuse ees seisab mitmeid takistusi.

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2022
  • OsadesAfra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu
Saade on järelvaadatav
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E93
Suna kohtub Feritiga ja ütleb talle, et ka Seyran on sunnitud uuesti abielluda. Ferit kaotab seda kuuldes enesevalitsuse ja tungib Saffeti koju. Ferit ründab Tarikit, kuid tal tuleb lahkuda, kui Saffet teda relvaga ähvardab. Feriti tegude tagajärjed on veelgi hullemad, sest Halis läheb Kazimi juurde aru pärima. Halis räägib Ifakatile, et Londonist saabub häärberisse peagi tema teine lapselaps.
Kanal 2
H1:E94
Kazim räägib Saffetiga pulmade plaanidest. Pärast seda läheb Kazim Seyrani tuppa ja peksab teda. Seejärel saabub Halis ja karistab Kazimit tema vigade eest. Halis viib vägisi Seyrani tagasi koju. Feritil on esialgu selle üle hea meel, aga siis ei lasta tal Seyranit näha, mis vihastab teda. Kazim kuuleb Sunat Abidiniga rääkimas. Suna ütleb Abidinile, et ta ei või temaga koos põgeneda.
Kanal 2
H1:E95
Saffet külastab koos oma isaga Kazimit. Seal leiab Saffet viisi, et Sunat näha ja teda ahistada. Feritil ja Seyranil palutakse lahutuspaberitele alla kirjutada. Nad kumbki ei taha seda teha, aga Ferit allub oma vanaisale. Korhanite häärberis puhkeb suur tüli, kui Ferit näeb Tarikit Seyranit ära viimas. Ferit ründab Tarikit. Orhan ja Ferit lähevad tülli. Ferit on masenduses, et ta pere talle toeks ei olnud.
Kanal 2
H1:E96
Kazim, Hattuc ja Saffet panevad paika Suna ja Saffeti pulmapäeva. Kui Seyran on lahutusdokumentidele alla kirjutanud, viivad Tarik, Saffet ja Kazim ta koju. Kodus karjub isa Seyrani peale ja üritab ta kätt põletada. Ferit aga siirdub pidutsema. Ifakat ja Zerrin teevad koostööd ja leiavad kõmuajakirjaniku, kes teeks Feritist ja Pelinist klubis pilte. Ferit läheb ööseks Pelini poole, sest on liiga purjus, et koju sõita. Sellest hoolimata ei saa Pelin Feriti kõrval olla, sest mees lukustab magamistoa ukse. Pelin on kurb, et miski ei lähe plaanipäraselt.
Kanal 2
H1:E97
Saffeti pere saadab Kazimi perele ohtralt pulmakinke. Suna, Saffet, Seyran ja Tarik lähevad pulmadeks vajalikke asju ostma. Samal ajal kohtub Kazim Zerriniga. Talle hakkab Zerrin meeldima. Nad lähevad samasse ostukeskusesse koos sisseoste tegema, siis aga näeb neid Suna. Feriti ja Pelini klubipildid avaldatakse meedias. Ferit üritab sellest rääkida Seyranile enne, kui too uudiseid loeb, aga Seyran saab uudise teada Tariki käest.
Kanal 2
H1:E98
Ferit tuleb fotode pärast Seyrani juurde vabandust paluma, aga Seyran ütleb talle, et ta ei võlgne talle selgitust, vaid võib teha, mida iganes tahab. Ferit on nii vihane, et teeb Pelinile abieluettepaneku. Pelin võtab ettepaneku vastu, kuigi ta näeb, et Feritiga pole kõik päris korras. Pelin läheb koos Feritiga häärberisse, et kõigile rõõmsast uudisest teatada. Kazim saab teada, et Suna kohtus salaja Abidiniga ning karistab Sunat.
Kanal 2
H1:E99
Kazim kutsub Feriti kohtumisele. Seyran saab oma isa käest teada Feriti abieluettepanekust Pelinile. Ifakat ütleb Pelinile välja tõe, et Ferit tegi talle ettepaneku vaid selleks, et Seyranile kätte maksta. Kõik on abieluettepaneku uudisest šokeeritud ja Feriti vanemad pole tema otsusega nõus, aga Ferit vaid narrib kõiki. Ferit üritab peol teise tüdrukuga oma südamevalu leevendada.
Kanal 2
H1:E100
Ferit unistab Seyranist, aga kui hommikul tuleb Pelin teda äratama, muudab see ta vihaseks. Ferit ja Pelin lähevad koos trenni. Feriti käitumisest on näha, et ta ei soovi Peliniga abielluda, vaid teeb seda vaid selleks, et Seyranit armukadedaks ajada. Pelin ja ta ema Zerrin saabuvad varahommikul häärberisse. Seyran läheb Feritiga kohtuma.
Kanal 2
H1:E101
Pelin hakkab endale pulmakleiti valima ning ta satub Ifakati tõttu Suna ja Seyraniga samasse pulmasalongi. Kui Suna end hästi ei tunne, proovib Seyran järgmist pulmakleiti, kuna nad kannavad õega sama numbrit. Kui Feriti pereliikmed Seyranit pulmakleidis näevad, vahetavad nad nendega inetuid sõnu. Kui Ferit juhtunust kuuleb, muudab see ta vihaseks. Kumbki ei soovi lahutada, aga nende uhkus ei luba seda tunnistada. Saffet kingib Kazimile luksauto.
Kanal 2
H1:E102
Ferit ja Seyran lahutavad abielu, kuigi on selge, et nad endiselt armastavad teineteist. Seyran minestab, kui neil on vaja kohtu ees ajakirjanikele olukorda selgitada. Ferit tunneb end kohutavalt ja joob end purju. Pelin järgneb talle endiselt kõikjale, ent Ferit ei taha teda näha. Ferit süüdistab oma pere, kuid ei näe enda tehtud vigu.
Kanal 2