Armastuse hind
E-R 16:00

Uus Türgi sari! Gaziantepist pärit jõukas isand Halis Korhan elab perega Istanbulis. Kui ta pojapoeg Ferit taas pere mainet kahjustab, käsib perepea oma minial Ifakatil naasta kodulinna ja leida Feritile sobiv pruut. Suna ja Seyran on teise rikka Gaziantepi isandi tütred, kuid neid koheldakse kui orje. Vanema tütre Suna unistus on abielluda. Seyran aga soovib minna ülikooli, kuid ta unistuse ees seisab mitmeid takistusi.

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2022
  • OsadesAfra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu
Saade on järelvaadatav
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E86
Ferit läheb endast välja, kui kuuleb Ifakati käest Abidini ja Suna suhte kohta. Seyrani lahkumine häärberist ja see, kui Abidin ründab köögis Sultanit, kui saab teada, et too paljastas ta saladuse, tähendab, et Ifakati plaanid lähevad just nii, nagu ta lootnud oli. Kui Seyran jääb endale kindlaks, et ta ei lähe häärberisse tagasi, peksab Kazim teda, ent ta ei muuda meelt. Hiljem õhtul helistab Kazim vihasele Halisile, et rääkida põhjusest, miks Seyran pole tagasi kodus.
Kanal 2
H1:E87
Kui Seyran ei vasta Feriti kõnedele, tuleb Ferit temaga kohtuma, kuid vestlusest pole mingit kasu. Hiljem saab Ferit kõne oma ammuselt sõbrannalt, teadmata, et selle taga on Pelin. Ifakat annab Halisile teada, et Latif maksab salaja häärberi töötajatele omast taskust preemiaid. Latif langeb Halisi soosingust. Ifakat aga kasutab võimalust, et Halisiga ära leppida. Ifakati leitud kosilasperelt tuleb Kazimile kõne, et Saffet soovib Sunaga abielluda.
Kanal 2
H1:E88
Zerrin avaldab soovi Kazimiga rääkida. Pärast nendevahelist vestlust on Kazim ümber mõelnud ega näe enam vajadust sundida Seyranit häärberisse tagasi minema. Ta ütleb Seyranile, et ta võib Feritist lahutada. Ferit saab kõne oma emalt, kes räägib, et Kazimi ja Haliti vahel tekkis tüli. Ferit läheb Kazimi poole, et Seyranit koju viia, kuid kas tal see ka õnnestub?
Kanal 2
H1:E89
Ferit tunneb end väga lööduna, kui Seyran ei nõustu temaga koju tulema. Lisaks saab ta Kazimilt kõrvakiilu. Raevununa koju jõudes teatab ta Ifakatile, et ta alustaks lahutusprotsessiga. Vahepeal helistab isand Saffet Kazimile, et korraldada perekondade vaheline kohtumine. Zerrin on oma plaani õnnestumises nii kindel, et hakkab koos Peliniga pulmakleite vaatama.
Kanal 2
H1:E90
Abidin on pärast Sultani ründamist suures hädas, sest Sultan esitas ta vastu kaebuse. Abidin tahab põgeneda, aga ei suuda seda ilma Sunata teha. Ta teeb Sunale abieluettepaneku ja palub tal selle üle mõelda. Seyran saab nende suhtest teada ja palub Feriti abi, et armunud kokku viia. Nende kohtumine aga ei lähe hästi, sest Ferit läheb kohtumisele lootusega Seyraniga ära leppida.
Kanal 2
H1:E91
Pelin külastab Korhanite häärberit, et end isand Halisile tutvustada ja Ifakat õpetab talle sealseid reegleid. Kui Ferit saab teada, et Pelin kohtus ta vanaisaga, läheb ta endast välja. Ferit mõistab, et Zerrin sai Ifakati käest Seyrani peresiseste asjade kohta teada. Isand Saffet külastab perega Kazimi pere. Suna arvab, et tegu on vaid perekondade tutvumisõhtuga, ent neil on hoopis teised kavatsused.
Kanal 2
H1:E92
Ifakat ja Zerrin hauvad uusi plaane, et häärberi elu pea peale pöörata. Nii isand Saffet kui ka Kazim tahavad Kazimi tütred Saffeti poegadele mehele panna, kuigi Seyran on veel Feritiga abielus. Seyranit kohutab Saffeti pere väga ja ta palub oma õel kiiremas korras põgeneda. Kui Sultan ilmub ette teatamata Feriti tuppa, puhkeb nende vahel tüli.
Kanal 2