Peeter Võsa saate „Võsavinkel“ uus hooaeg toob eheda Eesti elu koju kätte. Võsa heidab rõõmsa pilgu driftinaiste, muhuklubiliste, kahjuritõrjujate, tiritammekasvatajate ja paljude teiste põnevate kaasmaalaste eludesse. Saatejuhid Piret, Robi ja Jüri annavad täna stardipaugu ka meelelahutussaate „Reede Õhtu!“  särtsakale sügishooajale, mis üllatab kaasaelajaid kahe uure üllatusvooruga.

  

Peeter Võsa lubab oma saate neljandas hooajas vaatajatele taaskord muhedaid lugusid üle terve Eesti. „“On nii rohepööret kui -pöörasust,” ütleb telelegend ja lisab, et tegusate ja taibukate eestlaste nimekiri muutub aina pikemaks. “Läheme külla Tallinna kesklinnas loomi pidavatele linnafarmeritele ja Raasiku võsalendurile. Lisaks avame vaatajale Aegna saare aardelaeka. Põlva külje alt aga leidsime kohta, kus toimetavad vabariigi viimased kolhoosnikud ja kolhoositarid.“ Samuti ei saa Võsa üle ja ümber ka sellisest hobist nagu mahajäetud hoonetes seiklemine. „Mulle avanes ainulaadne võimalus üks selline põnev retk kaasa teha ja kogu ettevõtmine tekitas minus üsna vastakaid tundeid - vist on asjalood tõesti nii kaugel, et elu maal on rikaste rõõm ja vaeste vaev.” Lisaks eelpool mainitule heidab Võsavinkel rõõmsa pilgu driftinaiste, muhuklubiliste, kahjuritõrjujate ja tiritammekasvatajate eludesse.

„Võsavinkel“ alustab Kanal 2s täna kell 20:00.

 

Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” on läbinud täiendusduskuuri ning üllatab täna algaval hooajal lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kahe uue humoorika ja kaasahaarava vooruga, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Jätkuvalt on võitjapaaril võimalus annetada 500 eurot enda poolt valitud heategevusorganisatsioonile. Esimestes saadetes saab näha nii paaride-, spordilegendide kui ka näiteks tuntud kokkade erisaadet. Hooaja avasaates asuvad erinevates vaimukates võistlustes omavahel mõõtu võtma tippsportlased Kristina Šmigun-Vähi ja Saskia Alusalu.

“Reede Õhtu!” uus hooaeg alustab Kanal 2s täna ja on eetris jätkuvalt reedeti kell 20:30.