Võsavinkel
E 09:20 · Kordus E, R-L

Peeter Võsa eestvedamisel toimuv reportaažidesari Võsavinkel. Saatesarja jooksul võetakse ette rännak mööda Eestimaad, et üles otsida huvitavad karakterid ning persoonid. Eesti elu põnevamad nähtused ja tegusamad inimesed saavad kajastatud Võsale omases mahlakas ja sõnaosavas ning ootamatutest situatsioonidest pakatavas võtmes. 

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2023
Saade on järelvaadatav
H3:E2
Metsapere
Sel korral viib “Võsavinkel” meid looduskauni Soomaa servale. Metsaärikate käest päästetud mõnus metsatukk on koduks Indrekule, Annale ja pisikesele Raba Rü'le. Elatakse loodusega ühes rütmis ning elektriarved ja inflatsioon siinset elu ei juhi. Peeter Võsa uurib, mis on vabaduse hind 21. sajandi Eestis ning kas poliitikute poolt reklaamitud rohepööre on lihtsalt üks sõnakõlks.
Kanal 2
H5:E5
Peeter Võsa suur Ida-Viru seiklus jätkub. Autolavkat pidav rändakaupmees Vello Kristjan viib televaataja kohtadesse, kuhu niisama naljalt ei satu.
Kanal 2
Kanal 2
Kanal 2
H5:E6
Tänases saates sõidame Virtsu sadamast kiviviske kaugusel olevasse Kuke külla. Siin toimetab Ranna Rantšo perenaine Ande. Ande missiooniks on nupust nutistunud inimloomade maa peale tagasitoomine, salarelvaks taltsad ja toredad koduloomad ja linnud.
Kanal 2
Kanal 2