Mägidoktor
R-L 05:30

Doktor Martin Gruber tahab pärast aastatepikkust Ellmaust eemalolekut ema oma külaskäiguga üllatada, ent satub hoopis vennanaise Sonja matustele. Vana mägidoktor Roman Melchinger soovib, et Martin võtaks tema praksise üle. Martin ei taha sellest kuuldagi, kuid Melchinger ei anna alla ja saadab Martini enda asemel mägedesse haavatut päästma. Melchinger räägib Martinile midagi, mis tema elu täielikult muudab.

  • PäritolumaaSaksamaa
  • Valmimisaasta2014
Saade on järelvaadatav 30 päeva
H7:E5
Sundseisund 1
Spordifirma omanik Bruno Licht sõidab kogemata mootorrattaga Lydia Seiberti aia puruks. Martin, kes Brunot tohterdab, märkab, et Lydiaga on midagi tõsiselt lahti. Hans ja Anne lähevad talus tülli. Ka Lisbethi kannatus hakkab katkema. Doktor Kahnweileril on suhteprobleemid.
Kanal 2
H7:E6
Sundseisund 2
Professor Fendrich palub Martinil hoolitseda selle eest, et doktor Kahnweileri armusuhted oleksid korras. Martini mõtted on aga hoopis mujal, sest probleemid talus võtavad palju energiat. Lydial diagnoositakse obsessiiv-kompulsiivne häire. Tema sõber Brunol tuvastatakse aga eluohtlik aneurüsm.
Kanal 2
H7:E7
Kuninglikud lapsed 1
Kaks sõpra lähevad mägedesse matkama. Retkel juhtub õnnetus. Martin tõttab appi. Gruberhofis on õhk paks: Hans tülitseb aina Annega. Ka Susanne ja Hansu vahel valitsevad pinged. Jonase õpetaja soovib nendega vestelda. Anne kolib tagasi isa juurde ja peab tunnistama, et Artur on alkohoolik.
Kanal 2
H7:E8
Kuninglikud lapsed 2
Martini patsient Vincent vajab uut südant. Susanne märkab Hansu ja Jonase õpetaja vahel kummalisi pilke ja muutub armukadedaks. Kas Hans üldse oleks veel temaga, kui neil poleks ühist tütart? Artur Distelmaier haub plaani, kuidas tütar Annet Martinist eemal hoida, ja palub Annel tema teraapias viibimise ajal talu juhtimine üle võtta.
Kanal 2
H7:E9
Parem surm 1
Hansu ja Anne tülid lõpevad, sest Anne veedab kogu aja isatalu eest hoolt kandes. Hans mõistab, et peab oma suhte kallal töötama, kuni kohtab taas Jonase õpetajat. Martin ravib vähihaiget meest, kelle prognoos on üsna lootusetu. Annel ja Martinil on suhtepaus, kuid Martin ei suuda Annest pikalt eemal olla ja külastab teda, mis tekitab mõlemale uusi, põnevaid ideid.
Kanal 2
H7:E10
Parem surm 2
Anne ja Martin naudivad kahekesi olekut, kuna Artur viibib endiselt alkoholiravil. Martini patsient üritab endalt elu võtta, kuid Martin ei anna tema suhtes alla. Susanne rõõmustab, et Hans taas rõõmsalt pereelus kaasa lööb ja Jonast kooli sõidutab. Ta ei aima, et Hansul on selleks omad põhjused. Professor Fendrich on rahul oma tütre Vera ja doktor Kahnweileri suhtega ja teeb neile üllatava ettepaneku.
Kanal 2
H7:E11
Lõks 1
Martin ja Anne mõistavad, et õnnelikuks armueluks on vaja palju kahekesi olla ning kaaluvad ühise kodu otsimist. Martin on tunnistajaks oma patsiendi ägedale vihahoole ning laseb talle teha täiendavaid uuringuid. Hans lubab Lisbethile oma suhte ja pere nimel rohkem pingutada.
Kanal 2
H7:E12
Lõks 2
Martin tuvastab, et tema patsiendi keha võitleb ägeda nakkusega ja asub õiget ravi otsima. Anne ja Martin leivad endale sobiva elukoha, siis aga saab Anne teada, et tema isa Arturi seisund ei võimalda tal üksi taluga hakkama saada. Hans kohtub Jonast kooli viies taas õpetaja Miaga, kes annab talle oma telefoninumbri. Lisbeth soovib organiseerida Hansule ja Susannele romantilise nädalalõpu.
Kanal 2