Medici – Firenze valitsejad
N 23:55, E-K 00:00 · Kordus T-N 03:35, E 02:45

Pärast 20 aastat ettevalmistusi võtab Cosimo Medici oma isalt Firenze juhtimise üle. Tema esimeseks ülesandeks on otsustada, kas viia linnriik sõtta.

  • PäritolumaaPrantsusmaa, Itaalia, Suurbritannia
  • Valmimisaasta2020
  • OsadesDaniel Sharman, Alessandra Mastronardi, Synnove Karlsen
H2:E2
Kümme
Mõistes Firenze ja oma pea kohal rippuvat kirvest, teeb Lorenzo ootamatu otsuse.
Kanal 2
Kanal 2
H2:E3
Usaldus
Lorenzo on võõral maal sõjakeerises ja otsustab pöörata asjaolud enda kasuks. Lisaks truudusele oma linna vastu, peab ta vastu panema ka teistsugustele ahvatlustele.
Kanal 2
Kanal 2
H2:E4
Süütukesed
Firenze on tänu Lorenzo poliitikale muutunud taas jõukaks linnaks. Lorenzo soovib aga rahu kindlustamisega minna vastu oma pikaaegsetele põhimõtetele.
Kanal 2
Kanal 2
H2:E5
Püha Tool
Lorenzo ja Clarice asuvad oma võimu kinnitamiseks ohtlikule teekonnale, mis avab neile paavstivõimu kõige tumedamad kambrid.
Kanal 2
Kanal 2
H2:E6
Tähtsusetu mees
Pereliikme kunagine eksimus ähvardab Medicid taas kriisi paisata. Lorenzo peab olukorra päästmiseks ette võtma kahtlase väärtusega samme.
Kanal 2
Kanal 2
H2:E7
Kadunud hinged
Lorenzo vastu pööranud liitlane ähvardab ta saladused kogu Firenzele paljastada. See aga ähvardab pöörata nii kohaliku rahva kui Clarice’i Lorenzo vastu.
Kanal 2
Kanal 2
H2:E8
Linna saatus
Lorenzo, kelle võim on jäänud üsna piiratuks, kavandab järjekordset nurjatust, mis läheb nii kaugele, et isegi ta poeg pöördub ta vastu. Kaua kadunud pereliikme naasmine toob aga Medicitele lohutust ja paneb ka Lorenzo oma tegude üle järele mõtlema.
Kanal 2
Kanal 2