Tähtede täht
P 20:05 · Kordus L 14:30

Uhke muusikalise telešõu uus hooaeg toob lavale uued artistid, uued muusikažanrid, uued eksperdid ja uue hääletussüsteemi, mis kaasab ka televaatajad. Kaheksa säravat artisti on vastu võtnud julge väljakutse ja panevad end proovile muusikastiilides, milles pole neid varem kunagi nähtud. Võistlema asuvad Tanja Mihhailova-Saar, Saara Nüganen, Anett Kulbin, Eleryn Tiit, Ott Lepland, Carlos Ukareda, German Gholami ja Antti Kammiste. Parimast parim selgitatakse välja muusikali, ooperi, jazzi, eurodisco, punki, latiino žanrites.  Saadet juhib šarmantne Jüri Butšakov.

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2024
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H2:E6
Viimane teemasaade enne suurt finaali lennutab säravad laulutähed muusikažanrisse, mille esitamist nad on kõige rohkem kartnud: täna tuleb neil esitada suuri ooperiaariaid! Kuidas tulevad Tanja Mihhailova-Saar, Saara Nüganen, Anett Kulbin, Eleryn Tiit, Ott Lepland, Carlos Ukareda, German Gholami ja Antti Kammiste selle raske väljakutsega toime? Lauljaid abistab proovides klassikalise muusika tipp-pedagoog Eda Zahharova, kes hindab osalisi stuudios koos melomaan Mart Juure ja ooperiprimadonna Annely Peeboga. Glamuurselt pidulikku muusikaõhtut juhib Jüri Butšakov.
Kanal 2
H2:E7
Finaali eel
Järgmisel nädalal selgub suures otsesaates, kes on „Tähtede tähe“ teise hooaja võitja. Finaalsaates jätkab võistlemist neli tähte, kes on eelnevates teemasaadetes kogunud stuudioekspertidelt ja vaatajatelt kodudes kõige rohkem punkte. Täna saamegi teada, kas finaalikoha on välja võidelnud Tanja Mihhailova-Saar, Saara Nüganen, Anett Kulbin, Eleryn Tiit, Ott Lepland, Carlos Ukareda, German Gholami või Antti Kammiste. Ühtlasi meenutavad neli finalisti oma seniseid tipp-hetk. Millise etteaste üle tunnevad nad kõige suuremat uhkust ja milline žanr valmistas neile enim peavalu?
Kanal 2
Kanal 2
H2:E8
Finaal!
Tähtede tähe tiitli nimel asuvad tänases suurejoonelises finaalis võistlustulle neli meelelahutajat, kes on hooaja jooksul nii stuudioekspertidelt kui ka vaatajatelt kodudes saanud kõige rohkem punkte. Üles astuvad legendaarsete staadioniroki hittlugudega täna õhtul aga kõik kaheksa tähte: Tanja Mihhailova-Saar, Saara Nüganen, Anett Kulbin, Eleryn Tiit, Ott Lepland, Carlos Ukareda, German Gholami ja Antti Kammiste. Võitja selgub telefonihääletusel, nii et üksnes televaataja otsustab, kes saab eelmise hooaja võitja Getter Jaani mantlipärijaks ehk järgmiseks tähtede täheks. Finaali juhib Jüri Butšakov.
Kanal 2
Kanal 2
H2:E9
Eredaimad hetked
Teie ees on televaatajate südamed võitnud muusikalise võistlussaate teise hooaja kõige säravamad ja andekamad etteasted. Hulljulge väljakutse võtsid vastu kaheksa tippartisti, kes esitasid erinevates muusikastiilides maailmakuulsaid hitte. Kokkuvõte hittsaate äsja lõppenud hooajast.
Kanal 2