Keisrinna

Ülimalt meelelahutuslik ja ajalooliselt absoluutselt ebatäpne satiiridraama Katariina Suure tõusust naiivsest neiust Venemaa ajaloo kõige kauem valitsenud naisvalitsejaks. Esimeses osas reisib noor Katariina Venemaale, et abielluda keisriga. Pärast keisrinnaks saamist avastab ta, et keiser Peeter on tegelikult üks isekas hellik.Ta on igasugust lootust kaotamas, kuniks teenijanna Marial pakub välja plaani võtta Peetrilt troon. Oma värvide, dialoogi ja tegelaste rägastikuga on see üks televisiooni maiuspala, millest te ei taha ilma jääda. Peaosades Elle Fanning ja Nicholas Hoult.

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2020
Saade on järelvaadatav 14 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H2:E5
Loomalikud instinktid
Palee ümbruses luusib krokodill ja Archie lööb palees lärmi, pidades seda Katariina juhtimise vastu suunatud halvaks märgiks.
Duo 4
H2:E6
Lihtne vemp
Katariinas tekitab nördimust see, et tema valitsusajal ei toimu Venemaal piisavalt tähendusrikkaid muudatusi. Püüdes kohut mugavustsoonist välja raputada, korraldab ta neile vembu, kaasates tõe paljastamiseks pärisorja.
Duo 4
H2:E7
Klammerdaja
Katariina meeskond on lagunemas ning ema külaskäigu ajal hakkab ta kahtlema oma sobivuses valitsejaks.
Duo 4
H2:E8
Seitse päeva
Elizabeth kuulutab, et Katariina laps sünnib 7 päeva pärast ja õukond alustab ettevalmistustega, mis hõlmavad ka Peetri ja Katariina vahelisi riitusi.
Duo 4
H2:E9
Kreeka pähklite hooaeg
Katariina ja Peeter hakkavad Elizabethi abiga oma vastsündinud poega Pauli koos kasvatama, püüdes samas eirata omavahelisi tundeid.
Duo 4
H2:E10
Pulmad
Katariina teeb enne sultaniga kohtumiseks sõjarindele minekut Peetri kohta põrutava avastuse.
Duo 4