Igavene armastus

Nihan ja Kemal armusid teineteisesse esimesest silmapilgust. Ent Emir ei kavatse selle armastusega leppida ja kasutab Nihani ainsat nõrkust, et survestada teda endaga abielluma. Kas Nihan murdub surve all või peab vaatamata kõikidele asjaoludele vastu?

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2015
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E10
Nihan ja Kemal kohtuvad kummagi suureks üllatuseks praamil ja saavad aru, mis Leylal plaanis oli. Emir laseb neid jälitada. Önder ja Vildan kahtlustavad, et Kemal võib nende pere vastu kurja plaani haududa.
Duo 4
Duo 4
H1:E11
Kemali isa pole Tariki pakutud uuendustest äris huvitatud. Emir uurib Kemali tausta. Leyla ja Vildan kohtuvad surnuaias.
Duo 4
Duo 4
H1:E12
Emiri käsilane külastab Kemali isa salongi. Zeynep satub kokku Ozaniga. Tariki kibedus Kemali vastu kasvab. Kemali teleintervjuu sulatab südameid.
Duo 4
Duo 4
H1:E13
Emiril on Tarikule tööalane pakkumine. Ozan ei suuda Zeynepit unustada ja kutsub neiu kohtamisele. Nihan otsustab Kemali juurde tööle minna, Kemal kutsub Asu oma vanematekoju õhtusöögile.
Duo 4
Duo 4
H1:E14
Nihanil ja Asul tekib lahkarvamusi sisekujunduse osas. Emir kutsub Kemali enda juurde ärikohtumisele, et talle üllatus teha. Kemali perekond on Asust võlutud, kui neiu nende juurde õhtusöögile tuleb.
Duo 4
Duo 4
H1:E15
Emir ärgitab Ozanit elul sarvist haarama. Kemal püüab Tarikut Emiri eest hoiatada, kuid ägestub ja läheb kogu oma perega tülli. Fehime teeb külaskäigu Vildani juurde, tal on Nihani kohta paar krõbedat sõna öelda.
Duo 4
Duo 4
H1:E16
Kemal saab teada, et Zeynep liitus näitlemisagentuuriga. Nihan annab Ozanile nõu.
Duo 4
Duo 4
H1:E17
Kemal teeb Emirile ebameeldiva üllatuse. Zeynepi süda on murtud. Asu tegutseb aeglaselt ja sihikindlalt. Kas Tarik teeb õige otsuse?
Duo 4
Duo 4
H1:E18
Soyderete peres lahvatab suur skandaal. Kinnisvara põhjustab pingeid. Kemal muretseb oma pereliikmete mõjutatavuse pärast.
Duo 4
Duo 4
H1:E19
Leyla käib Vildaniga rääkimas, seda näeb eemalt Kemal. Nihan hakkab pärast Ozaniga rääkimist Emirit tagamõtetes kahtlustama. Nihan võtab vastu pakkumise osaleda sotsiaalprojektis.
Duo 4
Duo 4
H1:E20
Tarik otsustab koha Emiri juures üles öelda ja Kemal püüab temaga suhteid parandada, ent vennad satuvad veel rohkem konflikti. Kemal saab teada Önderi ja Leyla minevikust.
Duo 4