Minu kodu on parim

Saatejuht Johanna Griggs tervitab kuut uut „Minu kodu on parim“ meeskonda nende uues kodubaasis ning teatavaks tehakse esimese väljakutse reeglid.

  • PäritolumaaAustraalia
  • Valmimisaasta2019
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H7:E4
Kaks meeskonda lähevad omavahel vastamisi ja majaomanikud seisavad raske valiku ees.
Duo 4
H7:E5
Valmistuge suurejooneliseks kogu maja nägemiseks. Kas meeskonnad on täitnud Pete'i ja Courtney "julge ja üliküllusliku" soovi? Kohtunikud avaldavad oma mõtted ning te näete ka sarja kõigi aegade kõige kõrgtehnoloogilisemat kööki.
Duo 4
H7:E6
Kohtunike hinded on käes, kuid nõudlikud majaomanikud Pete ja Courtney võivad kogu mängu pea peale pöörata. Kuidas nemad oma kallist kodu hindavad?
Duo 4
H7:E7
Nüüd on Lõuna-Austraaliast pärit Lisa ja Andy jaoks käes aeg üle anda oma nn. 1970-ndate õudusunenäo võtmed. Paar ei jõua ära oodata, millal meeskonnad nende kodu reeglitele vastavalt korda teevad.
Duo 4
H7:E8
Meeskonnad näevad vaeva, et muuta Lisa ja Andy 1970. aastate tumedatest tellistest õudusunenäo unistuste koduks. Milline meeskond täidab kodureeglid ja võidab selle väljakutse?
Duo 4
H7:E9
Lisa ja Andy tumedatest tellisest õudusunenäo täielik muutumine on ära nähtud. Kohtunikud Jamie Durie, Laurence Llewelyn-Bowen ja Wendy Moore peavad otsustama, kas meeskonnad on järginud kõiki olulisi kodureegleid.
Duo 4
H7:E10
Kõik meeskonnad on teinud kõvasti tööd Lisale ja Andyle Põhjamaadest inspireeritud kodu loomiseks. Kuidas aga hindab oma värskelt renoveeritud kodu Adelaide'i paar?
Duo 4