Kui vana ma olen?
E-R 14:00 (Alates 29.04)

Alustab uus kaasahaarav telemäng. Selles mängus on vanus kõike muud kui lihtsalt number. Võistlejatel on võimalus võita 10 000 eurot, kui nad arvavad ära kuue võhivõõra inimese vanuse. Mängu juhib armastatud saatejuht Roald Johannson.

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2021
Saade on järelvaadatav
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E1
Kaasahaarav telemäng. Selles mängus on vanus kõike muud kui lihtsalt number. Võistlejatel on võimalus võita 10 000 eurot, kui nad arvavad ära kuue võhivõõra inimese vanuse. Mängu juhib armastatud saatejuht Roald Johannson.
Kanal 2
H1:E2
Mängus on 10 000 eurot, mille võitmiseks on vaja ära arvata kuue võõra inimese vanus. Seekord astuvad rahapotti võitmiseks arvamismängu Jane ja Piret. Seda võistlejapaari ühendab kurioosne fakt, et tegemist on ühe mehe kahe eksiga, kellest on aja jooksul kujunenud väga head sõbrad. Saatejuht Roald Johannson.
Kanal 2
H1:E3
Et võita 10 000 eurot tuleb saates osaleval võistlejapaaril ära arvata kuue võõra inimese vanus. Mängima asuvad sõbrad ja naljasellid Mihkel ning Steve, keda peale sõpruse ühendab veel ka Eesti karikavõit käsipallis. Saatejuht Roald Johannson.
Kanal 2
H1:E4
Selles mängus on vanus kõike muud kui lihtsalt number! Seekord asuvad 10 000 eurost auhinnaraha jahtima Signe ja Ain. Toilas kohvikut pidav tore abielupaar tutvus kohtinguäpis Tinder. Saatejuht Roald Johannson.
Kanal 2
H1:E5
Kaasahaaravas telemängus on vanus kõik muud kui lihtsalt number. Panused on kõrged. Võistlejad alustavad 10 000 euro suuruse auhinnakrediidiga, mille võitmiseks tuleb ära arvata kuue tundmatu inimese vanus. Iga vale vastus võtab võidusummast eurosid vähemaks. Saatejuht Roald Johannson.
Kanal 2