Keelatud vili

Kohvikus töötava Yildize elu muutub, kui ta tutvub rikka seltskonnadaami Ender Arguniga. Ender peab lahutamisplaane oma abikaasast Halitist ning kavatseb kaasata sellesse Yildize. Ta teeb Yildizele tööpakkumise. Yildize õde Zeynep asub aga tööle Haliti sugulase ja äripartneri Alihani ettevõttes.

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2021
Saade on järelvaadatav 14 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H5:E339
Ender ja Asuman mõtlevad välja uue plaani – korraldada Cagatayle ja Yildizile pulma-aastapäeva üllatuspidu. Dogan usub, et Yildiz teab Kumru ja Cagatay suhtest ja laseb Cetinil naist jälitada. Kumru süda on murtud. Ömer pakub Kumrule tuge. Asuman sõimab Feyza näo täis.
Duo 4
H5:E340
Yildiz teostab esimese osa oma plaanist Kumrule ja Cagatayle kätte maksta. Dogan tahab iga hinna eest oma tütre au päästa. Ender usub, et Dogani sassis suhted Kumruga võiksid talle kasuks tulla. Cagatay kahetseb oma viga.
Duo 4
H5:E341
Cagatay ja Kumru salasuhte paljastamine Yildizi poolt mõjutab kõigi elu tugevalt. Mees üritab Yildizit tagasi võita. Kumru on Cagatays sügavalt pettunud ja Cagatay peab oma tehtud viga üksindusega maksma. Ender asub Dogani ja Kumru suhteid siluma. Ta palkab Arzu saladuste väljapeilimiseks talle nuhist autojuhi, kuid Arzu on ettevaatusabinõud tarvitusele võtnud.
Duo 4
H5:E342
Dogan nõuab Cagataylt kogu firma müümist temale, ent Cagatay pole nõus, mispeale vannub Dogan talle kättemaksu. Cagatay palub Feyzal Arzuga lähedaseks saada. Caner murrab Arzu koju sisse, et tema majast tõendeid leida.
Duo 4
H5:E343
Canan ilmub Kumru ette ja räägib, et Dogan teadis Kumru salasuhtest juba ammu ning pakkus tema vaigistamiseks raha. Dogan teeb ettevalmistusi oma kättemaksuplaani teostamiseks, kuid temale ootamatult teeb Kumru teistsuguse käigu. Yildiz annab lahutuse sisse. Ka Yildiz kuuleb, et Dogan teadis Cagatay ja Kumru suhtest enne kõiki teisi ja läheb temaga rääkima. Arzu paljastab Enderi plaani ja Enderil on tükk tegemist, et Doganile endast paremat muljet jätta.
Duo 4
H5:E344
Yildiz saab vestlusest Doganiga aru, et Kumrul on suur saladus ning tahab selle välja uurida. Feyza näitab Cagatayle, et üritab teda Yildiziga lepitamisel aidata, kuid tegelikult kasutab juhust Cagatayle lähenemiseks.
Duo 4
H5:E345
Ömer ütleb Feyzale, et teab tema tegelikke kavatsusi. Yildiz püüab koos Emiriga Kumru suurele saladusele jälile saada. Ender ja Caner ühendavad jõud Arzu valede teada saamiseks. Cagatay jaoks on Yildizi järjekordne kättemaks uus külm dušš. Yildiz vihastab, kui saab teada, et ta sõbranna Ender pole sugugi Kumruga distantsi hoidnud.
Duo 4
H5:E346
Dogan selgitab Enderile, et ei soovi temasuguse sepitsejaga suhet. Enderile on see suur hoop. Kumru saab haiglatöötajalt Denizilt teada, et Yildiz käis Kumru saladuse kohta infot hankimas. Seepeale otsustab Kumru Yildizit eksitada. Feyza kavatseb Cagatayle oma poja kohta tõtt rääkida, ent satub armukolmnurga keskele.
Duo 4
H5:E347
Pärast Doganiga lahkuminekut vannub Ender Arzule kättemaksu. Ta tahab temast lõplikult vabaneda. Arzule on uudis Enderi ja Dogani lahkuminekust meeltmööda. Dogan räägib Yildizile, mis Kumruga aastaid tagasi juhtus, ent Yildiz ei tea, kas tal tasuks meest uskuda. Cagatayl õnnestub valedega lahutus edasi lükata.
Duo 4
H5:E348
Cagatay võitleb Yildizi tagasivõitmise nimel. Kumru ja Ömer muutuvad üha lähedasemaks. Arzu ja Ender on mõlemad käivitanud teineteise hävitamise plaani. Yildizil on Emirile uus palve – koguda Kumru telefonist tõendeid Kumru ja Cagatay armusuhte kohta.
Duo 4
H5:E349
Emiri ja Caneri jõupingutused Kumru telefonist tõendeid leida ei kanna vilja. Seekord tuleb Doganil Arzus pettuda. Yildiz pole nõus lahutama, kui Kumru talle kohtus tunnistajaks on. Kumru aga tahab, et Cagatay ja Yildiz võimalikult ruttu lahutaksid.
Duo 4