Pilvede all

Kertu on veendunud, et on lõpuks leidnud tõelise armastuse ning keeldub nägemast ohumärke, millele teised tulutult viidata püüavad. Leides Sirje kodust Gunnari asjade hulgast vanad kirjad, tekib küsimus, kas Madis on üldse see, kellena ta ennast siiani on esitlenud. Erik hoiab häid suhteid Liisaga ja püüab olla kannatlik, lootes, et Kertu siiski lõpuks Madise osas silmad avab. Kiku on hea inglina appi jõudnud ka Mari perre ning suur kriis jõuab Mari üllatuseks täiesti ootamatu lahenduseni. Mari püüab perekonda päästa majanduslikust kriisist ega kiirusta Indrekule tekitatud olukorra tõttu andestama.

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2020
Saade on järelvaadatav
H20:E1
Kertu ja Eriku taastärganud suhe saab ootamatu lõpu. Mari püüab teha kõik, et nooremale õele aru pähe panna. Siiri tahab Andresega perekonda luua, kuid teeb seda liialt kiirustades. Urmas üritab leida kohta Sirje elus ja tema katuse all.
Duo 4
H20:E2
Mari sõidab Haapsallu, et veenda Albertit, Innat ja Sirjet enda plaani toetama. Siiri on Kertu uuest elukorraldusest vägagi häiritud ja palub abi Valterilt. Erikul tuleb Liisale selgitada, mis vanemate vahel toimub. Sirje ja Urmase äriplaan saab karmi kriitikat.
Duo 4
H20:E3
Mari kohtub Erikuga ja lubab teda aidata. Siiri vale tuleb välja, kuid Kertu annab talle uue võimaluse. Sirje ja Urmas püüavad ühisele ettevõtmisele elu sisse puhuda. Erikul õnnestub Liisa oma plaanidesse kaasata. Mari jääb Mammule valetamisega vahele.
Duo 4
H20:E4
Kertu püüab Mariga suhteid parandada, kuid Mammu paljastab ema salaplaani. Siiri teeb pere suurenemiseks usinalt ettevalmistusi. Urmas tuleb Innalt ja Albertilt abi paluma. Kiku püüab harjuda oma uue rolliga Kertu peres. Erik annab intervjuu.
Duo 4