Sel pühapäeval jõuab Kanal 2 ekraanile populaarse meelelahutussaate “Ma näen su häält” hooaja viimane osa. Põnevust ja üllatusi täis lõppmängus astub üles seitse salapärast tundmatut, kelle seas on tõelisi laulutalente ja andekaid teesklejaid. Nõunikepaneeliga liitub sel korral suisa kaks külalisliiget  armastatud saatejuht Jüri Butšakov ja laulja Jaagup Tuisk. 

 

Hooaja viimase saate arvajapaar on spordilembesed abikaasad Katre ja Silver, kes on endi sõnul suured saate austajad. Võidu korral plaanivad auhinnaraha eest täiendada enda spordivarustust ja minna Ironmani triatlonile. 

Oma teraste tähelepanekutega aitavad neil spordivõistlusele jõuda tarmukad nõunikud, kelle hulgas on sel korral suisa kaks külalisliiget. Püsinõunike Grete Kulla, Evelin Võigemasti, Estoni Kohveri kõrval võtavad nõunikepaneelis kohad sisse saatejuht Jüri Butšakov ja laulja Jaagup Tuisk. 

“Ma loodan, et siin saalis näeb natukene rohkem, kui teles, sest televiisorist vaadates ei saanud üldse aru, kes on laulja ja kes mitte. Peab jääma lootma sisetundele,” on Tuisk saate eel ootusärev. Saagu mis saab, aga saate lõpus tuleb tal duetti laulda viimasesse vooru jäänud tundmatu laulja või teesklejaga. “Ma ootan, et saaksin teesklejaga laulda, see oleks palju efektsem kui niisama ilus duett,” muheleb Tuisk. 

Saatejuht Jüri Butšakov on juba ühel korral saates “Ma näen su häält” oma tunnetuse ja vaistu proovile pannud. Kuigi toona jagas saatejuht teraseid tähelepanekuid ja tema pakkumised läksid rohkem täppi kui mööda, osutus arvajate valikul saate võitjaks andekas teeskleja. “See lõi mu enesekindluse kõikuma, sain aru et mu enesekindlus ei ole ehitatud kindlale vundamendile, vaid on kaardimaja,” räägib Butšakov naerulsui ja lubab olla ka seekord tähelepanelik, et arvajaid õigele teele suunata.

Terve sügise jooksul on lavalt läbi käinud 77 tundmatut lauljat ja teesklejat. Auväärset ja põnevat hooaja lõppmängu pakuvad Maoinimene, Aknapesija, Laborant, Seeneline, Saarepiiga, Eraõpetaja ja Maastikuehitaja. 

Kas seekord panevad taas võiduraha taskusse arvajad või hoopis andekas teeskleja, selgub pühapäeval kell 20.05 Kanal 2 suursaates “Ma näen su häält”.