Selle sügise vaadatuim meelelahutussaade “Ma näen su häält” on sel pühapäeval taas täis põnevust ja ootamatuid keerdkäike. Saates astub üles seitse salapärast tundmatut, kelle seas on tõelisi laulutalente ja andekaid teesklejaid. Sel korral on nende hulgas isegi elukaaslased.

Saate auhinnaraha 2023 eurot asub jahtima lõbus abielupaar Viljandimaalt – Kreete ja Raido Roman. Nad on valmis mängu panema kõik oma meeled, et saade võita. “Kindel võit tuleb, ma ei näe üldse võimalust, et me ilma rahata siit saatest ära läheme,” on Raido enesekindel. “Me oleme sellel lainel, et läheb hästi – kõike head tuleb oma ellu ikka ise kutsuda,” lisab Kreete.

Et selle salapärase seltskonna läbinägemisel edukas olla, saavad arvajad teraseid tähelepanekuid nõunikepaneelist. Sel korral asuvad näpunäiteid jagama Evelin Võigemast, Grete Kuld, Estoni Kohver ja Mart Juur. Külalisena liitub nendega andekas lauljatar Eda-Ines Etti, kes on juba ka varasemas hooajas saates nõunikuna üles astunud.

Eda-Ines meenutab eelmist kogemust segaste tunnetega. “Mäletan, et mingi hetk me välistasime ühe tüdruku täielikult, sest ta vastas ühele küsimusele kuidagi veidralt, aga tegelikult ta oli ka laulja. Ja väga hea laulja, väga lahe oleks olnud temaga lõpuks laulda,” räägib Etti.

Toona osutus Eda-Inese lavapartneriks maheda häälega meeslaulja, kellega lauldi võimas duett. Lauljatar tunnistab, et kuigi mõnikord võib intuitsioon olla petlik, on ta järjekordse saate eel põnevil. Siiski möönab lauljatar, et viisipidamatu inimesega lava jagada ei pruugi olla lihtne ülesanne. “Eks see on paras pähkel, kui satub mittelaulja. Aga eks siis ongi lõbus – tuleb, mis tuleb,” jääb lauljatar positiivseks.

Pühapäeval astuvad telesõus lavale Käsipallur, Ärimees, Disainer, Maastikurattur, Jetisõitja, Moeinsener ja Torumees.

Kuidas nad saate jooksul end paljastavad ja milline hääl neis tõeliselt peidus on, selgub pühapäeval kell 20:05 Kanal 2 suursaates “Ma näen su häält”.