Sel pühapäeval pakub meelelahutussaade “Ma näen su häält” vaatajatele taaskord ootamatuid ja uskumatuid etteasteid. Lavale astub seitse salapärast tundmatut, kelle hulgas on nii tõelisi talente kui ka andekaid teesklejaid. Võiduraha asub sel korral püüdma isa-poja tandem Tiit ja Roger, et täita oma unistus ja sõita Alaskale kalastama.

“Mul Facebookis üks sõber postitas Alaskalt sellise pildi, mis tegi kadedaks,” avab isa Tiit salasoovi tagamaid. “Mõtlesime, et tuleme ja proovime siin osaleda, äkki saab piletiraha vähemalt,” on mees lootusrikas. Isa ja poeg tunnistavad kui ühest suust, et viisi nad pidada ei oska. Saates jäävad lootma otsuste tegemisel asjatundlikele nõunikele, kes on saatest saatesse õigeid tähelepanekuid teinud.


Nõunikepaneeliga liitub sel nädalal väärikas vanameister Karl Madis, kes enda sõnul luiskamist alati läbi ei näe. Laulja tunnistab, et on kodus ka saadet vaadates pannud rohkem mööda kui täppi. Lõpudueti osas on laulja ootusärev, ent tunnistab, et on oma pika karjääri jooksul korduvalt viisipidamatute inimestega lava jaganud. “Ma pean ütlema, et alati saavad viisipidamatud palju suurema aplausi, kui mina,” räägib laulja naerulsui. 

 

Püsinõunikutena aitavad arvajapaaril oma unistusele lähemale pürgida Estoni Kohver, Andrei Zevakin, Grete Kuld ja Evelin Võigemast.

 

Suurejoonelises telesõus astuvad tundmatutena sel korral lavale Roosa, Kiikuja, Pulmaema, Lumelaudur, Tõstukijuht, Raamatupidaja ja Veteran.

 

Kelle hääles peitub tõeline laululind ja kes suudab veenvalt teeselda, selgub juba pühapäeval kell 20.05 Kanal 2 saates “Ma näen su häält”.