Täna viib Kanal 2 saade “Roaldi retked” televaataja Bali saarele, kus tuntud ilutegija Krislin Kuuskemaa avab peagi omaenda iluoaasi. “Krislin avastas saarel mahajäetud endise spaa keskuse ning hakkas seal kõvasti remonti tegema ning nüüd, novembris, on see avatud kõigile Eesti naistele,” räägib saatejuht Roald Johannson.

 

Krislin Kuuskemaa on tuntud Eesti iluettevõtjana ning juhib oma Kehastuudio nimelist ilusalongi Tallinnas. Juba 15 aastat on eestlanna pakkunud oma klientidele mitmesuguseid kehahooldusi ja iluprotseduure, alustades vaakummassaažist ja lõpetades rasvaeemaldusega. Kuid ilmselt tuleb paljudele suure üllatusena, et šarmikas ärinaine plaanib oma haaret veelgi laiendada ning rajada Kagu-Aasias asuvale muinasjutulisele Bali saarele omalaadse ilukeskuse kõigile Eesti naistele. Kuigi Krislini nimi on seotud ka mitmete skandaalidega, keskendub see lugu tema uuele seiklusele.

 

Indoneesia paradiisisaar Bali on tuntud kui maailma populaarseim sihtkoht erinevate vaimsete praktikate ja terviselaagrite jaoks. Jooga, tantra ja meditatsioon on osa selle maagilise auraga paigast, mis asub India ookeani idaosas. Balil tegutseb terve hulk Eesti ettevõtjaid, kes pakuvad seal oma teenuseid, alates hotellipidajatest kuni toitumisnõustajateni. 

 

Viimase aasta jooksul on Krislin Kuuskemaa liikunud avalikkuse tähelepanu alt kõrvale ja töötanud salaja just sellel paradiisisaarel, kavatsedes sinna viia kõik oma parimad tervisetaastamise nipid. Tema terviseprogrammid hõlmavad joogat, meditatsiooni ja loomulikult ujumist, mis sobivad suurepäraselt sellele troopikasaarele.

 

Roald Johannsoni meeleolukas reportaaž Bali saare ilurevolutsionäärist on Kanal 2 ekraanil täna kell 20.30!