„Ma näen su häält“ hoogne värske hooaeg alustab Kanal 2s juba pühapäeval kell 20:05. Särava saatejuhi Piret Laose juhtimisel astuvad publiku ja televaatajate ette taaskord üllatavad karakterid, kelle osav teesklemine raputab nii vilunud nõunikke kui ka auhinnaraha jahtivaid arvajaid.

 

Kanal 2 pühapäevad on taas suurepärase meelelahutuse päralt. Muusikaline telesõu asub taas esitlema andekaid lauljaid ja veelgi andekamaid teesklejaid, kelle seast tuleb arvajapaaril läbi kuue vooru grupist kõrvaldada halvad vokalistid ehk teesklejad, ilma et oleks kuulnud neid kunagi laulmas. Saate lõpus esitab viimaseks jäänud tundmatu muusikust külalisnõunikuga dueti ja selgub kogu tõde – kas 2023 euro suuruse auhinnarahaga läheb koju osav teeskleja või nutikad arvajad.

 

Abiks keeruliste otsuste tegemisel on vaid vihjed ja näitlejatest ning muusikutest koosnev nõunike kogu, kuhu sel hooajal kuuluvad Evelin Võigemast, Grete Kuld, Mart Juur, Andrei Zevakin, Estoni Kohver ja uue tulijana noor näitleja Franz Malmsten. Igas saates võtab nõunikepaneelis koha sisse ka üks tuntud Eesti laulja, kes saate lõpus viimase tundmatuga duetti laulab. Sel hooajal külastavad telesõud Alika Milova, Stig Rästa, Merlyn Uusküla, Liis Lemsalu, Tanja Mihhailova-Saar jt.

 

“Ma näen su häält” kolmas hooaeg saab olema veelgi avastuslikum, sest lavale astuvate tundmatute lauljate seast leiab üha rohkem tavalisi inimesi, kes muusikaga küll igapäevaselt ei tegele, aga kes üllatavad oma imelise häälega. Teesklejadki on kõrgelt motiveeritud ning annavad endast kõik, et võit ikka neile tuleks. Sel hooajal tutvume osalejatega veidi põhjalikumalt ja kuuleme ka nende sageli hämmastavaid taustalugusid.

 

Suurt meelelahutusõud juhib alati särav ja positiivne Piret Laos. “Selle hooaja teesklejad ja lauljad on jälle veel rohkem vaeva näinud. Ja neid on vist veel rohkem treenitud, kui varasemalt. Kindlasti eelmised hooajad ongi õpetanud, mida teisiti teha,“ leiab saatejuht.

 

Hooaja avasaates võtab külalisena põhinõunike kõrval koha sisse lauljatar Liis Lemsalu.

 

Arvajapaarina panevad end esimeses saates proovile Kadi ja Marko, kes on eelmisel hooajal saates kõiki oma särava lauluhäälega üllatanud tiktokkeri vanemad. 26 aasta koos olnud ja 14 aastat abielus olnud Kadi ja Marko on väljakutsele avatud ja peavad end suurteks saate fännideks: „Meil pole mitte ühtegi saadet vahele jäänud ja isegi kordussaated vaatame uuesti.“

 

„Ma näen su häält“ alustab juba pühapäeval kell 20:05.