Saatejuht Roald Johannson jõuab oma globaalsete eestlaste otsingul täna Uus-Meremale, kus kohtub ühe erakordse Eesti kutiga. Lääne-Eestist pärit Andres naudib keerulise lapsepõlve kiuste oma seiklejahinge vilju kaugel saareriigis Okeaanias..

 

Tihti arvatakse, et lastekodus üles kasvanud noored ei tule iseseisva eluga toime ning võivad vahel isegi kuritegelikule teele sattuda. Kuid aeg-ajalt annab rasketes oludes üles kasvamine sulle hoopis ekstra motivatsiooni ning sa võid jõuda näiteks Uus-Meremaale, istuda luksusliku sportauto Maserati roolis ning olla naiste poolt ihaldatud tippmodell. Roald Johannson leidis Uus-Meremaa suurimast linnast Aucklandist üles Läänemaa poisi Andrese, kes on tulnud läbi paksu ja vedela ning naudib nüüd oma julgete otsuste vilju!

 

Kunagine Eesti meister taipoksis on läbi raske lapsepõlve ja elu erinevates lastekodudes jõudnud maailma avastades välja kaugesse saareriiki Okeaanias. Ning just seal kaugel naudibki Haapsalu lähistelt Parila külast pärit Andres oma seiklejahinge vilju. Kuigi Eesti lipuvärvid on tema jaoks auasi, polnud Andrese lapsepõlv kodumaal sugugi õnnelik. “Minu jaoks ongi tema lugu seda inspireerivam, et oma kodust ja oma vanematelt ei saanud ta kaasa absoluutselt mitte midagi positiivset,” sõnab saate autor Roald Johannson.

 

Globaalne reportaaž “Roaldi retked. Lastekodust maailma lõppu” on Kanal 2s täna kell 20:30.