Armastatud saksa draamasari “Mägipäästjad” naaseb 20. augustil uute osadega Kanal 2 ekraanile. Sarja loojate sõnul pakub värske 14. hooaeg veelgi keerukamaid olukordi ja ohtlikumaid seiklusi, mis panevad päästjate oskused ja meeskonnatöö proovile.


 

Keset võimsaid Baierimaa mägismaid jätkab oma adrenaliinirohket teekonda kogenud mägipäästemeeskond eesotsas Markus Kofleriga (Sebastian Ströbel). Ent päästeüksuse ülem Markus peab silmitsi seisma isiklike väljakutsetega, mis toovad kaasa keerulisi otsuseid ja emotsionaalseid katsumusi. Teda toetab ustav kollektiiv, kuhu kuuluvad andekas päästekopteri piloot Michael Dörfler (Robert Lohr), parameedik Katharina Strasser (Luise Bähr) ja oskuslik kopetriväljaku tehnik Rudi Dolezal (Michael Pascher). 


 

Filmisarja tegijad lubavad vaatajatele tõeliselt erilist hooaega, kus mägede võlu ja sealsed ohud sulanduvad tegelaste isikliku rännakuga. “Mägipäästjate” 14. hooajal viivad ülidramaatilised lood ja suurejoonelised päästeoperatsioonid vaatajad taas kõrgete alpide maailma ja võimaldavad heita pilgu mäepäästjate hinge. “See hooaeg pakub rohkelt põnevust, emotsioone ja südantsoojendavaid hetki ning usun kindlalt, et meie truu publik naudib seda seiklust täiel rinnal,” ütleb peaosatäitja Sebastian Ströbel.


 

Katharina Strasseri osatäitja Luise Bähr jagab intervjuus TV Movie Online'ile oma armastust mägede vastu ning räägib, kuidas “Mägipäästjates” osalemine on tema jaoks nagu töö ja puhkuse ühildamine. Bähr tunnistab, et armastab oma tööd ning naudib seda, et saab töötada mägedes, kus teised inimesed puhkavad. Ta leiab, et ka töö võib olla lõbus ning tunneb suurt rõõmu sarjas osalemise ja värske hooaja ees.



 

“Mägipäästjad” ei paku mitte ainult pinget ja põnevust, vaid ka lummavalt kauneid looduskaadreid. Seikluslikud päästmisoperatsioonid ja meeskonnatööga seotud dramaatilised situatsioonid pakuvad närvikõdi ja kaasahaaravaid hetki alates 20. augustist kell 17.00 Kanal 2-s. 

 

Vaata videot!