1. mail jõudis Elisa Huubi ja Kanal 2 eetrisse uue romantilise tõsielusaate “Sellest saab meie suvi” avaosa, kus kaheksa looduse keskel elavat vallalist eestlast hakkavad otsima kaaslast, kellega koos veeta ilus Eestimaa suvi ja miks mitte kogu edasine elu.

 

Maaelust pakatavat romantikatormi juhib alati positiivne Romi Hasa. "Minu põhitöökoht ja suur armastus on raadio, olen saatejuht Raadio Kukus. Teletöö on lahe vaheldus. Viimati juhtisin telesaadet 17 aastat tagasi. Selle saate puhul on minu töö nüüd sõita mööda imelist Eestit ringi ja aidata sümpaatsetel vallalistel inimestel armastust leida,” ütles ta. “Meil on saates 8 peaosalist, 5 meest ja 3 naist, kes on kõik toredad ja ehedad tüübid ja nad päriselt otsivad endale kaaslast, see ei ole teletrikk! Ma siiralt soovitan meie osalejate tutvustus ära vaadata ja kui keegi meeldib, julgelt saate tegijatele endast märku anda.“ Avaosa vahendusel sai kõigi meeste ja naistega lähemalt tutvust teha, misjärel avaneb võimalus saatesse kandideerida kõigil, kes sooviks linnatolmu jalgelt pühkida.
 

Kõik saates osalejad elavad maal, looduse keskel, aga töötavad väga erinevates ametites, sh päästja, vanade majade taastaja, viljakasvataja, põllumajandusettevõtte tehnikajuhi, ratsutamistreeneri-kooliõpetaja, puukooli omaniku ning ehitusettevõtjana.

 

“Palju on räägitud sellest, et maakohtadest sobiva kaaslase leidmine on väljakutseline, sest riskialtimad ja julgemad noored on juba tõmbekeskustesse ära läinud. Kuid ka maamehed ja -naised otsivad partnerit, kellega tulevikule vastu astuda ja edasist elu jagada. ”Sellest saab meie suvi” annab selleks võimaluse ja toob maaromantika otse teleekraanidele,” ütles Elisa sisujuht Toomas Ili.

 

Kaheksa uut kaaslast otsiva mehe ja naisega sai lähemalt tutvust teha avasaate vahendusel. Vaatajad, kes sooviks mõne osalejaga veelgi lähemalt tuttavaks saada, saavad saatest täpsemalt teada, kuidas endast märku anda, misjärel kutsutakse valitud paarilised kohtingule ja valitakse suviseks teekonnaks välja need, kellega soovitakse veelgi pikemalt aega veeta.

 

“Kunagi olid maakohad need, kust aina linna poole kibeleti. Viimaste aastate jooksul on aga olukord muutunud ja paljud linnakärast väsinud inimesed otsivad võimalusi, kuidas mürast ja olmestressist veidigi eemale saada. Lisades valemisse võimaluse leida endale uus kaaslane, muutub maaelu veelgi kutsuvamaks,” ütles saate produtsent Raimo Kummer. “Sellest saab meie suvi” just seda võimalust pakubki.”

 

Suvel kohtuvad mehed ja naised nädalast-nädalasse oma kaaslase kandidaatidega kuni leiavad selle ühe ja õige, kellega minna romantilisele reisile ja sobivusel jääda kokku terveks eluks. “Sellest saab meie suvi” põhihooaeg alustab Elisa Huubis juba selle aasta septembris.

 

Uue saate treileriga saab tutvuda siin  
 

Tutvu osalistega siin: https://kampaania.kanal2.ee/meiesuvi