Sel pühapäeval jõuab Kanal 2 ekraanile muusikalise võistlussaate “Tähtede täht” finaalieelne erisaade, mis heidab pilgu hooaja säravamatele lavanumbritele ning uurib, kuidas valmistutakse otsustavaks viimaseks etteasteks. Finaalis asuvad saate võidutiitlit püüdma kolm parimat – Getter Jaani, Synne Valtri ja Stefan Airapetjan.

 

Konkurents on olnud tihe ja võistlejad on andnud kuue põneva saate jooksul endast kõik, et näidata oma lavalist võimekust erinevates muusikažanrites. Televaatajate ette on jõudnud vapustavad etteasted, kus kõik kaheksa tähete on avanud end ennenägematust küljest. 


Pühapäevane erisaade viib televaatajad seni kiivalt varjatud saate telgitagustesse, kus saab näha kuidas sünnivad etteasted, kuidas valmivad võimsad kostüümid ja pöörased soengud. Lisaks annab saade vaatajatele vihjeid selle kohta, mis võistlejaid suures finaalsaates ees ootab.

Synne Valtri sõnul on “Tähtede täht” pugenud talle sügavale südamesse. “Mulle meeldib, kui mu elu on kiire ja mul on palju asju kalendris kirjas,” räägib ta. Saate lõppemine teeb finalisti suisa kurvaks. “Kui saade läbi saab, siis ma arvan, et minu hinge täidab üks suur tühjus ja ma mõtlen, et mis nüüd järgmisena teha,” lisab Synne. 

Ka Stefan tunneb kurbust, et pärast järgmist pühapäeva pole enam põhjust nii agaralt autoroolis ja vannitoas erinevate muusikažanrite hitte harjutada. “Kindlasti jääb see eluks ajaks meelde kui äge kogemus,” tunnistab ta.

 

“Tähtede täht: Finaali eel” on Kanal 2 ekraanil pühapäeval kell 20.05.