Kanal 2 sisustussaade „Kodud rahaks“ rõõmustab vaatajaid täna suviste sisedisaini ideedega. Meie vigased pruudid Keili ja Merlin lähevad 1000 euro ning kavalate nippidega appi Stellale ja Stenile nende nukras seisus suvetuba turistimagnetiks vormima. Appi kutsutakse sisearhitekt Käthriin Lilp.

 Pärnu ootab suve ja suvetuba ootab sisustamist! Keili on kohal, kuid Merlin ei saa Tõstamaalt oma ratastooliga kuigi hästi liikuma. See tähendab, et appi tuleb võtta veel üks disainifänn – lausa paberitega sisearhitekt, kellega koos seekordne sisekujundusväljakutse vastu võtta. 

 

Käthriin Lilp  on end viimase viie aasta jooksul proovile pannud juba kümnetes kodudes, kuid kunagi ei ole teda piiranud vaid 1000-eurone eelarve, nii et temagi loodab Merlinilt nii mõndagi õppida. Särtsakate daamide ideede lend on ühine ja Merlin on rõõmus, et lõpuks on ta leidnud kellegi, kes ka tema pähe näeb.

 

Suvetoa omanikud Stella ja Sten on ehitamisest suisa sõltuvuses. Alles hiljuti müüsid nad oma äsja valmis saanud maja, sest ruum uuteks projektideks sai sellel krundil otsa. Nüüd on nad renoveerimas majaosa ja isegi hämmastava kiirusega valmivates tubades jätkub tööd veel õnneks kauaks. 

 

Merlinil ja Käthriinil on mõtteis luua tulevane suvetuba-turismimagnet mõnusas pehmes ja mitmekülgses boho-stiilis. Ja nagu juba karta oli, ei jõua isegi kaks sisekujundajat entusiastlikele koduomanikele ülesandeid ette anda nii kiiresti kui need juba eest tehtud saavad. 

 

„Kodud rahaks“ jagab lennukaid sisekujundus ideid Kanal 2s täna kell 20.