Täna kell 20:00 laseb sisustusentusiast Merlin Miido Kanal 2 saates „Kodud rajaks“ oma fantaasia lendu ja teeb suurejoonelisi plaane. Elul on aga hoopis teised plaanid, mis naelutavad Miido mõneks ajaks ratastooli ja seavad projekti lõpetamise suure kahtluse alla.

 

Saatejuht Keili Sükijainen ja sisustusentusiast Merlin Miido tõttvad Tallinnas Sikupilli asumis appi korteriomanik Kadrile, kes unistab oma kodu välja üürimisest, sest tahab saada tõuke enesearenduseks. Ta unistab keeleõpingutest ja sellest, et edaspidi oma kohe algavat kinnisvaraäri ka teistes riikides ajada.

 

Kadri korter on saanud hiljuti korduvalt remonti tunda ja on juba päris heas korras. Heledad seinad ja kena mööbel on pretensioonitud, kuid jäävad ka korteriomaniku enda arvates kokkuvõttes igavaks. See annab Merlinile võimaluse fantaasia lendu lasta ja katsetada eriti julgeid lahendusi, et valmiks kodu, mis iga peatuja pilku hetkega püüaks. Plaanid saavad niisiis seekord suurejoonelised - magamistuba peab saama üllatavas toonis lae! Värvi peab olema igas ruumis ja korralikult! Mis tooni, selle osas jäävad sisustusentusiast ja koduomanik mõnelgi hetkel eriarvamusele.

 

Kadri armastab töödes ja plaanides punktuaalsust ning korrektset viimistlust. Ta plaanib oma aega täpselt ja graafik tuleb raudkindel, tööd valmivad piinliku täpsusega. Kuid ülesanded kätte jaganud Merlinit tabab üks ootamatus teise järel – kaua plaanitud suusareisil saab ta nii rängalt viga, et enam füüsiliselt Kadrile appi minna ei saagi. Ilma liftita viiendale korrusele ju ratastooliga kuidagi ei pääse.

 

 

„Kodud rahaks“ üllatab Kanal 2s täna kell 20:00.