Täna kell 20.00 üllatab Kanal 2 särtsakas sisekujundusaade uute nutikate ja rahakotisõbralike kodu värskendamise ideedega. Sisustusspetsialist Merlin Miido võtab ette pisikese korteri, mille omanikul ei ole eesootavast uuenduskuurist aimugi. 

 

Keili ja Merlin lähevad Pärnusse appi Silverile, kes soovib uue ilme anda oma isa 1-toalisele üürikorterile. Põnevaks teeb kogu projekti aga asjaolu, et isa jaoks saab tulemus olema tõeline üllatus. Korteris on aeg justkui seisma jäänud, kuid Merlinil on mõtteis kavalad nipid, kuidas teha kodust suvepealinna vääriline romantilise hõnguga pesa.

 

Silver on veendunud, et temas ei ole kübetki disainerit ja pigem peab ta end labidameheks, kuid Merliniga koos tegutsemine toob tema parimad küljed välja. Vaaside valimine läheb üllatava kergusega ja mööbli disainis kaasa rääkimine toob hoopis uued ja veelgi kavalamad lahendused kui sisustusentusiast Merlinil üldse varem mõttesse tuli. 

 

Merlin ei ole varem kuigi kogenud romantilise stiili kujundaja, aga võtab seekord väljakutse vastu, et vanas puumajas Pärnu ranna lähise piirkonna jaoks ainuõige tundega kodu valmis saaks. Kasutusele tulevad leidlikud lahendused seinapaneelide osas. Helgemaks ja värskemaks teevad väikese korteri seinad, mis vananenud kollase värvi peale saavad hoopis mitu kihti valget. Korteri omaniku, Silveri isa Avo saabumise ajaks on kodu läbinud muutuse, mis võtab nii tema kui ema Mari sõnatuks ja silmad märjaks.


 

„Kodud rahaks“ on Kanal 2s täna kell 20.00.