Täna kell 20:00 üllatab Kanal 2 särtsakas sisekujundusaade uute nutikate ja rahakotisõbralike kodu värskendamise ideedega.  Sisustusspetsialist Merlin Miido võtab ette küll väikese korteri, aga suure väljakutse. Ajale jalgu jäänud sisekujundus peab nappide vahendite kuid nutikate lahendustega totaalse uuenduskuuri läbi tegema.

Sakus kohtuvad sisustusentusiast Merlin Miido ja saatejuht Keili Sükijainen abielupaari Virko ja Hanna Vesmaniga, kelle 1-toalise korteri stiiliks on aastate jooksul saanud "mis parajasti saadaval oli". Peremehe alati uljad ideed kipuvad ehk ajale jalgu jääma, kuid 1000 euro ja Merlini kavalate nippidega peab sellest korterist saama tõeline Saku pärl.

 

Miido võtab iga korteri vastu suure põnevusega: "Iga korter on minu jaoks ka tõeline väljakutse ja mugavustsoonist välja astumine! Kõik kodud ja nende omanikud on nii erinevad, aga tulemus peab ju olema alati selline, et oleks põhjust imestada. Aga see teebki asja põnevaks!“

 

Virko on läbi 15 korteris elatud aasta katsetanud erinevaid nippe, milleks internetiavarused inspiratsiooni andnud on. Ta on enda sõnul tegudemees, kes ei oota, kui tundub, et mõni projekt tuleb kohe ette võtta. Hanna jaoks on Virko plaanid tihti üllatused ja on võimatu ennustada, kas seekord on tegemist õnnetuse või õnnestumisega. Töökad käed on mõlemal korteriomanikul, kuid väga kindlalt peab seekord paika ka vanasõna – kes teeb, sellel juhtub. 


Hanna ja Virko korterile annab oma hinnangu kinnisvaraekspert Algis Liblik 1Estate Kinnisvarast, kes teab kinnisvarasse investeerimisest ja üürikorteritest tõesti kõike. Oma Kinnisvarajuttude podcastis on ta rääkinud sadade investorite ja ekspertidega, kes on jaganud kogemusi tuhandate kuulajatega. Algise antud eesmärk tuleviku üürihinna osas hämmastab korteriomanikke, kuid see pole veel sugugi kõige suurem üllatus.