Täna kell 20.00 panevad Kanal 2 võistlussaates “Noor meister” ihaldatud võidukarika nimel oma ametialaseid oskused proovile vabariigi parimad noored elektrikud. Särisevaks võistluseks tõmbavad töökindad kätte ka saatejuht Andrei Zevakin ja laulumees Stefan. Pealtnäha lihtne ülesanne osutub kahele mehele kontimurdvaks ettevõtmiseks.

 

Viljandi Kutseõppekeskuses toimuval võistlusel on õhus tunda pinget, sest Noore meistri tiitli nimel astuvad võistlustulle juba eelmisel hooajal triumfeerinud noormehed. Kokku on tänases saates 15 andekat elektrikku kaheksast erinevast koolist. Võistluse selgeteks favoriitideks on tiitlikaitsja Vladislav ja mullu tema järel teiseks jäänud Sten. “Konkurents on äärmiselt tugev ning võidu nimel peab kõvasti pingutama,” ütleb Vladislav. 

 

Võistluse üllatuskülaliseks on Mulgimaa oma laulumees Stefan, kes peab saatejuht Andrei Zevakiniga valmis saama töötava pistikupesa. Stefani sõnul on ta elektritöödega varemgi kokku puutunud – näiteks on ta üritanud paigaldada elektrikilpi. “Tol korral oli abiks YouTube’i video, kuid kerge see ei olnud,” lisab ta. Pistikupesa kokkusaamine osutub aga meestele üle ootuste keeruliseks väljakutseks.

 

Kes on Eesti parim noor meister elektriku erialal, selgub juba kell 20.00, kohe pärast “Reporterit”.