Nädalast nädalasse televaatajaid hullutanud ja saate nõunikke ning arvajaid proovile pannud kaasahaarav telesõu paneb hooajale uhke punkti. Viimases saates säravad nii andekad tundmatud, sõnaosavad nõunikud kui ka särtsakad arvajad. Eesti vaadatuim meelelahutussaade “Ma näen su häält” tõestab ka sel korral, et andekaid inimesi on Eestis küll ja veel! 

 

Teesklejaid lauljate seast asuvad elimineerima ema ja tütre tandem Tallinnast. Juuksurite koolitamisega leiba teeniv ema Kadri räägib, et telemäng on äärmiselt põnev ning pakkunud pinget ja kaasaelamise rõõmu terve aasta jooksul. Selgub, et seekordne arvajapaar auhinnaraha jahtima ei tulnud. “Võiduraha oleks ainult boonuseks,” lisab ta. Tütar Alexandra ütleb, et saatesse kandideerimiseks andis indu pühapäevase telesõu ühisvaatamine. “Saatsime avaldused kohe ära. Alles pärast saime aru, millega hakkama saime,” kommenteerib ta.

 

Külalisnõunikuna paneb end sel korral proovile andekas laulja ja saatejuht Grete Paia, kes end heaks inimestetundjaks ei pea. “Olen kodus eelnevaid saateid vaadanud aga paraku alati ei ole täistabamust saanud,” lisab Paia. 

 

Hooaja jooksul ekstreemselt andekaid kaasmaalasi kohanud püsinõunikud tõdevad, et põnevad etteasted on sedavõrd meeldejäävad, et vaatavad sageli saadet kodus järele. Tõnis Niinemets naljatleb, et iseenda ekraanilt nägemine on teleri vaatamise isu täielikult ära võtnud. “Olen täheldanud, et mõjun kaunis rumalana,” ütleb Niinemets.

 

Hooaja viimases saates asuvad vaatajaid naerutama ja üllatama Jooksja, Maailmapäästja, Kaalulangetaja, Hiphoppar, Kulturist, Lektorihärra ja Püstolreporter. Kes neist oskab laulda ja kes osutub teesklejaks, selgub juba pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s.