Sel pühapäeval lubavad „Ma näen su häält“ tegijad televaatajatele suurepäraseid üllatusi ja ootamatusi, mis panevad ka saate nõunikepaneeli taaskord imestusest ahhetama. Püsinõunike kõrval võtab seekord koha sisse lavalaudade särav täht Stefan, kes peab ennast väga heaks inimestetundjaks.


Pea 200 miljoni silmapaari ees Eurovisoonil enesekindlalt esinenud Stefan tunneb end saate eel kindlat ning sõnab, et mittelaulja tuvastamine ei ole mingisugune probleem. “Mul on päris hea intuitsioon, kindlasti tasub võtta kuulda minu soovitusi ning näpunäiteid,” lisab ta.

Möödunud nädalal sai televaataja nautida duetti, mida pole saate ajaloos varem kuuldud ega nähtud. Elina Nechayeva ning Ärinõustaja karakteri taha peitunud superlaulja Maurizio D'Agapito häälte kokkusobivus mõjus stuudios istujatele sedavõrd kirgastavalt, et laulu lõppedes tõusis publik aplodeerides püsti. Ka ühismeedia kihas positiivsetest sõnumitest. Kanal 2 Facebookis kirjeldasid televaatajad, et etteaste tõi kananaha ihule ja pisara silma.

Püsinõunik Evelin Võigemasti sõnul on tema käest palju uuritud, kas tõepoolest laulja ja tundmatu pole omavahel varasemalt kohtunud ja duetti harjutanud. “Tegelikult on nad mõlemad harjutanud hoopis teise inimesega ja kui see lõpuks niivõrd imeliselt kokku sobib, siis see ongi selline omaette ime,” lisab Võigemast.

Pühapäeval astuvad publiku ette seitse uut andekat tundmatut: Mööbliehitaja, Grimmivõlur, Plaadikeerutaja, Orienteeruja, Smuutimeister, Ametnik ja Kiiruisutaja. Kes neist laulda oskab ja kes mitte, selgub sel pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s.