Täna kell 20:00 hämmastab Kanal 2 uus sisekujundusaade „Kodud rahaks“ uue totaalse muutumisega, mis ühe nukras seisus koduga vähese aja ja vahenditega võimalik korda saata on.

 

Keili ja Merlin lähevad appi Nelele, kes on äsja saanud korteriomanikuks. Tema südame võitis armas pesa Tallinnas Torupilli asumis, mis asub küll linna tuiksoonel, kuid mille ümbruses võib linnamüra sootuks unustada ja mõelda end maale vanaema juurde. Välja üürimisest saadud tulu loodab Nele kasutada oma koduse vannitoa remondiks. 

 

Korter ise on aga teenimatult nukras seisus – kuna valgustust napib ja aken on väike, on seal nii pime, pole isegi aru saada, mis värvi kodu seinad täpselt on.

 

Kinnisvaraekspert Julia Ferman näeb korteris võrreldes teiste omasugustega küll mitmeid plusse, kuid peab tõdema, et head ja kodust emotsiooni see kellelegi ei tekita. Kinnisvaraäris on tehinguni jõudmisel positiivsetel emotsioonidel aga ülioluline roll, nii et ilma selleta on isegi heas asukohas kodu väärt märkimisväärselt vähem kui võiks. Esialgseks pakkumiseks saab 300 eurot kuus.

 

Merlini fantaasia läheb väikeses korteris kohe täistuuridel tööle. Nele on juba ammu Merlini stiili ja üldisemalt sisekujunduse fänn ning annab omalt poolt idee mõelda korteris mustvalge tonaalsusega stilistika peale. See on väljakutse, millest Merlin on juba ammu unistanud. 

 

Nele avastab endas osava isetegija ning tegutseb nii kiiresti ja hoolsalt, et Merlin ei jõua talle hästi ülesandeid ette andagi, kui need juba tehtud on. Ta võtab ette isegi projekti, mille tulemus võtab Merlini täiesti tummaks ja paneb peaaegu nutmagi. Koos Nelega näitab Merlin ka, millist kunsti on võimalik luua vanaema vanast voodilinast ja kipsist. 

 

Valminud korter hämmastab kõiki, kes selle uksest sisse astuvad. Keili ei suuda oma silmi uskuda ja kinnisvaraekspert Julia kahtleb tõsiselt, kas ta on ikka õigesse korterisse sattunud. Uut üürihinda kuuldes pole kahtlust – selles korteris on hakkama saadud millegi täiesti harukordsega. „Kodud rahaks“ üllatab Kanal 2s täna kell 20, kohe pärast Reporterit.

Eelmisel nädalal sai ilmetust pisikorerist tõeliselt hubane kodu, mille üürihind tõusis suisa kolmandiku võrra!

Vaata võrdlust: