Täna kell 20:00 alustab „Kuuuurija“ 14. hooaeg, mis toob ka sel sügisel Katrin Lusti juhtimisel Kanal 2 ekraanile sekkumist ja tähelepanu vajavad teravad teemad. Avasaates õpetlik lugu kinnisvara soetamise ohtudest ning jahmatama panev elavalt matmine surmalaagris.

 

 

Esimeses saates sõidab Kuuuurija Pärnumaale, kus üks noor pere ostis väidetavalt järelmaksuga maja. Kuus aastat hiljem teatas omanik aga, et maja nad endale ei saa ja nad on kõigest üürnikud. Perel ei jäänud üle muud kui kolme tütrega kodust välja kolida ning alustada kõike nullist.

 

„Tänane saade on eelkõige hoiatav, sest tagasiulatuvalt enam midagi teha ei saa ja kolme lapsega perekond on lõplikult oma kodust ilma,“ sõnab Lust. „Saate eesmärk on hoiatada, kuidas ei tohiks oma kodu kunagi osta.“

 

Saate teises pooles võtab Kuuuuria ette midagi eriti hulljulget ja müstilist. Selgeltnägijate tuleproovi saate võitnud Anu Pahka korraldab eriskummalisi surmalaagreid, kus ta õpetab surma mitte kartma ja surmaga sinapeale saama. Kuuuurija reporter Aleksandra Jurman käis omal nahal järele proovimas, mis tunne on kirstus lebada ja end elavana maha matta lasta. See on ainulaadne kogemus, millega igaüks toime ei tuleks.

 

 

„Kuuuurija“ alustab Kanal -2s täna kell 20, kohe pärast Reporterit.