Uus saatesari uurib koos erinevate tuntud telenägudega huvitavatel ja põnevatel välisreisidel nii vaatamisväärsusi kui ka kohalikku elu ennast.

Saates „Kaugele siit“ viivad teejuhid Andres Dvinjaninov, Tambet Tuisk, Priit Loog, Jaan Tätte ja teised rahva lemmikud televaatajad avastama tuntud ja tundmatuid paiku ning tutvustavad neid läbi enda emotsioonide ja silmade.

Esimese saate juht Andres Dvinjaninov naudib Tenerifel luksust, aga ronib ka El Teide mäetippu. Veel jõuab armastatud näitleja punasele vaibale, vaatab tõeliselt skandaalset varieteeshowd ning maitseb kohalikku malvaasia veini, mida armastasid ka Shakespeare, Casanova ja Katariina II.

Rootsi elu kajastavates saadetes astutakse Priit Loogi eestvedamisel sisse kõigest 70 inimest mahutavasse džässiklubisse Glen Miller Café, mille ukse ees on enne avamist pikk järjekord ja kus lisaks muusikale loetakse ette ka luuletusi. Ben Club on aga püstijalakomöödiaklubi, kus esinenud naljamehed tegid nalja nii värvikalt, et see ajas isegi keelt mitteoskavad eestlased naerma. Veel maiustab Priit Loog Rootsi Raekoja restoranis Nobeli auhinnagala magustoite ning tantsib Abbaga Abba muuseumi hologrammide laval.

Jaan Tätte aga satub näiteks Tuneesia moenädalale ja Djerba saarel moshee katusele lummavat päikeseloojangut nautima. Samuti külastatakse Tuneesia saates George Lucase „Tähesõdade“ võttepaiku.

 Maailma avav reisisaade „Kaugele siit“  alustab Kanal 2s täna kell 20, kohe pärast Suvereporterit.

Vaata trailerit: