Sel pühapäeval asub Kanal 2 meelelahutussaates „Ma näen su häält“ vaatajaid eksitama ja lõbustama uus kirev seltskond tundmatuid lauljaid ja teesklejaid. Nõunikud ei lase end eelmise nädala teeskleja võidust heidutada ning lubavad paljastada kõik petturid.

 

 

Kui eelmisel pühapäeval tõelise üllatajana võitjaks tulnud Järgmise Tõnissoni etteaste veenis absoluutselt kõiki, et selles saates ei pruugi ükski otsus kindel olla, siis üllatused ei jää tulemata ka sel nädalal.

 

Nõunikud on ennast selleks korraks tugevalt ette valmistanud ja lubavad usaldada iseenda kainet mõistust. Nõunike paneeli naasev Mart Juur lubab jälgida oma sisemist kompassi, isegi kui see viib metsa. Ka Grete Kuld on endiselt oma vaistu usaldamise poolt. “Lisaks tuleb vaadata kõiki detaile, sest kogemus on näidanud, et isegi kõnnak ja vibe, millega lavale astutakse, reedab päris palju,” sõnab Kuld.

Selle nädala külalisnõunik Silver Laas ütleb, et meelelahutusäri on täis eripalgelisi inimesi ning aastatepikkune kogemus antud valdkonnas aitab tal teesklejad ära tabada. Samas nendib laulja, et on eelseisva dueti osas ärevil. “See, kuidas duett välja tuleb, sõltub väga palju koostööst. Kui enne duetti ei ole õrna aimugi, kas partner oskab lauda või mitte, siis võib juhtuda, et peab hakkama tegelema millegagi, mida tegelikult sooviks vältida,” lausub Laas.

 

Silver Laasile lisaks annavad saates osalevatele arvajatele seekord nõu Evelin Võigemast, Grete Kuld, Mart Juur ja Andrei Zevakin.


Pühapäevases saates astuvad publiku ette seitse tundmatut: jalgpallur, reisigiid, itimees, töötav tudeng, puutööõpetaja, personaaltreener ja rahvatantsija. Kes neist laulda oskab ja kes mitte, selgub sel pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s.