Täna kell 20.00 jõuab Kanal 2 ekraanile selle kevade kaasahaaravaima telemängu „Kui vana m olen?“ uus meeleolukas osa. Et võita 10 000 eurot tuleb võistlejatel ära arvata kuue tundmatu inimese vanus. Seda keerulist ülesannet asuvad täna täitma huvitava tutvumislooga sõbrannad Jane ja Piret.

 

 

Kanal 2 uues telemängus osalevaid võistlejapaare kõiki ühendab midagi. Võistlejapaarid võivad olla elukaaslased, töökaaslased, sõbrad, sugulased või kuidagi teistmoodi lähedased. Täna arvavad võõraste inimeste vanust sõbrannad Jane ja Piret. Saatejuht Roald Johannsonil tekib palju küsimusi, kui selgub mis naisi ühendab. Nimelt on naised ühe mehe kaks eksi, kellest on aja jooksul kujunenud väga head sõbrad.

 

Jane on kaks korda lahutatud ja tal on kolm last. Piretil on üks laps, kes on sün­dinud vabaabielust mehega, kellest hiljem sai Jane abikaasa ja laste isa. Sõbrannade ühiseks hobiks on fotomodelliks käimine harrastusfotograafidele, lisaks armastavad matkamist, reisimist.

 

 

Kui suure võidusummaga sõbrannad „Kui vana ma olen?“ saatest lahkuvad, selgub juba täna õhtul kell 20 Kanal 2s. Saadet juhib Roald Johannson.