Täna kell 20.00 on Kanal 2 reportaažide sarjas „Roaldi retked Eestis“ fookuses ulmefännide salapärane maailm Eestis. Saate autor Roald Johannson kohtub selle põneva seltskonna kõige värvikamate tegelastega.

Eestis on sadu inimesi, kes juba varasest nooruspõlvest hõljuvad fantaasia ja ulme radadel. Neid kõiki koondab katuseorganisatsioon Eesti Ulmeühing.

Roald Johannson jälgib tänases saates, kuidas kõige tõsisemad fännid suunduvad aasta tippsündmusele – ulmefännide aasta kokkutulekule Estconile. Fantaasiasõprade kokkutulekut on korraldatud enam kui kakskümmend aastat. Eesti suurimate ulmefännide seas kohtab juriste, eraettevõtjaid, õpetajaid, kirjanike ja kirjastajaid ning paljude teiste valdkondade esindajaid.

Kes on need eesti inimesed, kes nimetavad end ulmikuteks ning kelle elu keerleb täielikult fantaasia sees? Tänases saates saame tuttavaks inimestega, kelle hinge on pugenud ulmeline fantaasiauss juba varases nooruses.

 

Roald Johannsoni meeleolukas reportaaž „Roaldi retked Eestis: Ulmefännide salamaailm“ on Kanal 2s täna kell 20.00, kohe pärast „Reporterit“.