Võsavinkel
R 20:00 · Kordus P 04:50, E 09:20

Peeter Võsa eestvedamisel toimuv reportaažidesari Võsavinkel. Saatesarja jooksul võetakse ette rännak mööda Eestimaad, et üles otsida huvitavad karakterid ning persoonid. Eesti elu põnevamad nähtused ja tegusamad inimesed saavad kajastatud Võsale omases mahlakas ja sõnaosavas ning ootamatutest situatsioonidest pakatavas võtmes. 

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2024
Saade on järelvaadatav
H5:E11
Monumendiralli vol. 2
Kes minevikku ei mäleta, see elab ilma tulevikuta. Võsavinkel põrutab taaskord Mordori külje alla Narva. Eesti idapoolsemas tulipunktis võtab meid vastu kohalik teejuht Madis Tuuder. Üheksoos külastatakse selliseid kohti, millest palju enne kuulnudki polnud. Igal kohal aga on oma õpetlik lugu rääkida.
Kanal 2
Kanal 2
Kanal 2
H5:E12
Korteriühistukunn
Marek Trojanovski on kuldsete kätega korteriühistukunn. Tema hallata on vabariigi kõige eeskujulikum korrusmaja. Maja keldris aga asub remondimuuseum, kuhu mees on 14 aasta jooksul kogunud igasugu põnevat maja haldamisega seotud kraami. Muuseum on muutunud populaarseks kindlustusspetsialistide seas, sest Marek teab täpselt, kuidas vältida suuri veeavariisid ja tulekahjusid.
Kanal 2
Kanal 2