Kanal 2 muusikaline võistlussaade “Tähtede täht” jõuab pühapäeval hooaja haripukti, kui telesõu lõppvaatuseks astuvad lavale neli erakordselt andekat finalisti. Nad on viimaste nädalate jooksul läbinud mitmeid muusikalisi väljakutseid ja võlunud publikut oma oskustega kohaneda erinevate stiilidega. Finaali teemaks on staadionirokk, mis annab artistidele võimaluse näidata end tõeliselt ereda tähena.


Alati särav ja energiline Tanja Mihhailova-Saar on ületanud “Tähtede täht” saates kõik muusikalised katsumused, mis on tõestanud tema artistlikku mitmekülgsust. Tanja väljendab oma elevust ja tänulikkust: “Jõuda finaali on iga artisti unistus. Tänan kõiki, kes on mind toetanud. Finaalis loodan pakkuda midagi unikaalset, mis jääb publikule kauaks meelde.” Tanja on valinud finaalis esitamiseks jõulise rokk-loo “Proud Mary”, mis annab tema sõnul suurepärase võimaluse näidata oma vokaalseid oskusi ja võimekust ning lavalist karismat.

 

Oma emotsionaalsete esitustega end publiku südamesse laulnud Ott Lepland on finaali jõudmise üle õnnelik: “See on tunnistus kõvast tööst. Olen tänulik kõigile, kes on mind sellel teekonnal toetanud.” Ott on valinud finaaliks Foo Fightersi loo “The Pretender”, mis on tuntud oma võimsate kitarririffide ja meeldejääva meloodia poolest, mis lubab Otil näidata oma rokkmuusika tõlgendamise oskusi.

 

Saara Nüganen, kes on saates enda sõnul läbinud tõelise artistliku ümbersünni, on finaali eel põnevil. “See saade on mind väga palju arendanud. Finaalis esitan Kate Bushi “Running Up That Hill”, mis on mulle väga südamelähedane,” ütleb Saara. Lugu võimaldab tal kasutada oma näitlejameisterlikkust ja hääleulatust, tuues esile nii tugevad vokaalid kui ka emotsionaalse sügavuse.

 

Klassikalise muusika esindaja Germán Gholami näitab esmakordselt oma külge rokklauljana. “Klassikalise muusika emotsioonid ja tehniline täpsus kohtuvad finaalsaates roki energiaga, see saab olema vägev,” avab Germán oma finaaliks valitud etteastet. Ta esitab rokiklassikasse kuuluvat ansambel Queen’i lugu “We Are the Champions”.

 

Stuudios jälgib finaalsaadet ekspertide paneel, kuhu kuuluvad Mart Juur, Jaagup Kreem ja Lauri Laubre, kes sel korral punkte ei jaga, vaid võitja selgub telefonihääletuse teel. Lisaks finalistidele esinevad staadioniroki žanris ka teised selle hooaja tähed: Antti Kammiste, Anett Kulbin, Eleryn Tiit ja Carlos Ukareda.

 

Hääletusliinid on juba avatud ja vaatajad saavad toetada oma lemmikuid järgmistel numbritel:

  • Germán Gholami - 900 79 07

  • Tanja Mihhailova-saar - 900 79 02

  • Ott Lepland - 900 79 06

  • Saara Nüganen - 900 79 04

 

 

Sel pühapäeval kell 20.05 pakub Kanal 2 muusikaline võistlussaade “Tähtede täht“  haaravat meelelahutust ja muusikalisi elamusi, kus selgub selle hooaja võitja.