Täna kell 20:30 viib Kanal 2 globaalne reisisari “Roaldi retked” vaataja Dubaisse, kus mootorratturist kaunitar Sandra hullutab oma kehavõludega araabia meeste tähelepanu. Saatejuht Roald Johannson uurib, kust läheb piir lääneliku ja vaba sotsiaalmeedia sisu ning teisalt karmide reeglitega islamikultuuri vahel?

 

Kui OnlyFansi erootiline kaunitar Sandra Roosme paar aastat tagasi Pärsia lahe äärde kolis, ei osanud ta ettegi kujutada, millised reeglid oma kehavõlude paljastamiseks selles kauges islamiriigis kehtivad. Saatejuht Roald Johannsoni huvitab Sandra põnev teekond lopsakate palmide alla. “Tema elu on ehe näide sellest, kui liberaalne ja läänelik maailm põrkub konservatiivse islamiriigiga,” sõnab Roald.

 

Tänaseks on Sandrast üllatuslikult sirgunud mitte ainult OnlyFansi staar vaid ka hinnatud saatejuht. Tema juhitud shows nimega “Superbike Queen” on esindatud nii kaunid naised, edukad tsikliprofid kui võimsad mootorid. Sandra ja tema teleproduktsiooni tuules pääseb Roald ligi kohtadele, kuhu tavainimese jalg iialgi ei satu. “Saame osa ühe tallinlanna argipäevast Araabias ehk glamuurist ja luksusest nagu Dubai linn seestpoolt ise,” lisab saatejuht.

 

Nii kihutab Roald Sandraga tema võimsal tsiklil mööda utoopilise metropoli tänavaid. Saab eksklusiivse sissepääsu Dubai kiirabi überkallite sportautode osakonda. Kruiisib luksujahiga Pärsia lahel ning näeb fotosessiooni võimsa kiirtee silla all.

 

 

Silmiavav reportaaž “Roaldi retked” on Kanal 2s täna kell 20.30.