Esmaspäeval astuvad Kanal 2 saates “Kuuuurija” avalikkuse ette kolm Eesti kodanikku, kes väidavad, et on langenud TikTokis armupettuse ohvriks. Kõik nad tutvusid sotsiaalmeedia platvormil otseülekandes Kätlin Taltsiga, kellega tekkis sümpaatia ja armumine. Kätlin, kes reklaamis end rikka ja eduka naisena, on aga ohvrite sõnul osutunud petiseks, kelle tegelikud kavatsused on kaugel aususest.


 

Janari lugu algas süütu vestlusega TikToki otseülekandes. Juba esimesel kohtumisel jagas Kätlin südantlõhestavaid lugusid perevägivallast ning rääkis, et tema mees pussitas teda. Naine näitas tõendina isegi arme oma kehal, ent hiljem selgus, et nende taga on hoopis sapikivide lõikus. Teadmata veel loo tausta, tundis Janar sügavat kaastunnet ja armus Kätlini õrna olemusse. 

 

Mehe sõnul jätkusid aga valed, sealhulgas Kätlini jutt oma kinnisvara ja rahalise olukorra kohta. Ta väitis omavat kinnisvara nii Eestis kui Soomes ning lubas Janarile kingitusi ja rahalist tuge. Ent iga lubadusega kaasnesid tülid ja pettumused ning lubatud hüved jäid saamata. Lisaks väitis naine, et on lapseootel – algselt rääkis Kätlin, et ootab kaksikuid, hiljem aga kolmikuid. Janari õnn oli piiritu, kuni selgus, et ultraheli pildid on internetist alla laetud ja rasedus katkes. Ka teised Kätlini lubadused jäid mehe sõnul alati täitmata.

 

Lisaks Janarile jagas Kätlin sarnaseid lubadusi ka teiste TikTokis tutvutud inimestega, sealhulgas Toomasele ja Pillele. Saates anonüümsena esinev Toomas räägib, kuidas Kätlin pakkus talle kohe suhte alguses võimalust ehitada koos turismitalu, mille eest pidi naine tasuma. Samamoodi nagu Janarile, lubas ta Toomasele suuri investeeringuid ja rahalist tuge, kuid tegelikkuses need lubadused täitmist ei leidnud.

 

Pille, kes samuti armus Kätlinisse, koges sarnast pettumust. Kätlin võitis tema südame oma lahke olemuse ja toetusega. Ta soovitas Pillel end töölt vabaks võtta, lubades ise kõik maksud tasuda. Pille usaldas Kätlini ja loobus oma tööst. Kuid lubadused jäid täitmata ja Pille sattus tõsisesse rahahädasse. Nüüd peab naine töötama kahel kohal, et oma kohustusi täita.

 

Kuidas kommenteerib süüdistusi aga Kätlin ise, selgub esmaspäeval kell 20.30 Kanal 2 saates “Kuuuurija”.